2018

Tisdagen den 8 januari 2019 ordnar Rydboskolan en skidresa till Romme Alpin, Borlänge.

Du anmäler dig och betalar direkt via webben med kort eller swish.

Gå in på www.rommealpin.se och klicka på Skola Online.
Skriv in lösenord: 3T3Q och gör sedan din beställning.

Bokningen är öppen så länge det finns platser kvar mellan 2018-10-19 och 2018-12-29

Bussresa ink SkiPass 335:-

Utrustning: Skidpaket 185:- , Twintippaket 255:- , Snowboardpaket regular 1 dag 215:-

Friluftsdagslunch: Hambugermeal (90g hamburgare med bröd, strips och dryck) i Hamburgeriet eller pasta med köttfärssås med sallad och dryck i Wärdshuset eller 2 våfflor med dryck i Våffelstugan. Samma lunchkupong gäller för alla altternativen och du väljer mat på plats 65:-

Har du frågor så kontakta ansvarig ledare: Kim Gustafsson
Tel: 0705758481 eller e-post: kim.gustafsson@hotmail.se

Avbokning
Avbokning kan ske via telefon eller epost till Romme alpin (se hesidan för kontakt) senast den dag då bokningen stänger. Återbetalning av hela det inbetalda beloppet sker med avdrag för en administrativ avgift på 150:-

Sjukanmälan
Vid sjukdom kontaktas anvarig ledare, ej Romme alpin. Återbetlning sker efter att ansvarig ledare skickat en gemensam lista för sjuka deltagare. Alt intyg från läkare.
Det inbetalda beloppet återbetalas med avdrag för en administrativ avgift på 150:-
Om skidresans totala minimiantal underskrides kan det återbetalda beloppet komma att bli lägre.

Höstdiscot gick av stapeln 9 november i matsalen. Discot arrangerades av klass 3 och det var väldigt lyckat! Inträdet var en utomhusleksak vilket resulterade i påfyllda lager.
Tack till årskurs 3 och deras föräldrar för fint arrangemang.

Den 24 augusti finns föräldraföreningen på plats med fika på skolgården för att berätta mer om verksamheten samt hur man blir medlem. Välkomna!

Tisdagen den 12 juni kl 16-18.30 är det skolavslutarfest med cirukustema!

Den 13 juni kl 13.00 är det skolavslutning! Fika börjar serveras strax därinnan och vi hoppas på en eftermiddag med strålande sol!

Årets Rommeresa för alla medlemsfamiljer.