Nästa föreningsmöte hålls den 21/5 kl 18.30 i Rydboskolans matsal.
Alla föräldrar är varmt välkomna och vi hoppas även att minst en av klassrepresentanterna för resp årskurs har möjlighet att delta.

På agendan;
senaste nytt från samverkansgruppen
skolstart nästa termin - föreningens aktiviteter
senaste nytt mm

Varmt Välkomna

Välkommen till disco som anordnas av åk 5
Discot äger rum fredagen den 17e april med start kl 18 för F-klass, 1 och 2 och 19.30 för åk 3-6.
Inträde 30 kr
alla pengar går självklart till åk 5s klassresa.

Varmt Välkomna
/Åk 5

Välkommen på årsmöte i Rydboskolans föräldraförening. Mötet hålls i skolans matsal kl 18.30.
På mötet representerar dels föreningens styrelse samt respektive klassrepresentanter. Men alla föräldrar är varmt välkomna att delta och bidra med tankar, inspel och engagemang och den omfattning av deltagande som passar just dig. Syftet med mötet är att besluta om fokus och insatser under kommande verksamhetsår.

Vi är, tillsammans med Friskolan, nu nästan 200 personer som åker till Romme i år. Därför kan vi lägga till en extra buss och har då platser lediga. Vi öppnar för extraanmälning måndag 26 och tisdag 27 januari. Samma kod som meddelats tidigare.

Romme har nu 105 cm snö. Alla 29 nedfarter är öppna och alla 13 liftar går!

Årets Rommeresa för alla medlemsfamiljer.