Skidresa till Romme 7 januari 2020

Hej alla föräldrar på Rydboskola

Nu är det äntligen dags att boka in den 7 januari 2020 för den årliga skidresan till Romme som arrangeras av föräldraföreningen. Vi har valt den 7 januari iom att det är planeringsdag.

Bussen avgår från Rydbo Tågstation kl 06.00 och hemfärd kl 15.15

Bussresa inkl. SkiPass 345:- det finns även möjlighet att hyra utrustning, boka matpaket etc (se bifogat). Det finns även möjlighet att teckna upp sig (kostnadsfritt) på skidskola kl 11.30 med ett begränsat antal platser -så först till kvarn.

Gå in på www.rommealpin.se och klicka på Skola Online för att boka (lösen FCF6). Bokningen är öppen så länge det finns platser kvar mellan 2019-11-12 och 2019-12-28.

Glöm inte att man måste vara medlem i föräldraföreningen för att kunna följa med.
Enklast blir du medlem genom att betala in 250 kr till (avgiften är per familj och läsår)  till PG 770917-3.  Ange barnets/barnens namn, klass(er) och kontaktuppgift (epost) på inbetalningen.

Har du frågor så kontakta ansvarig ledare: Sara Jägermo via sara.jagermo@vacse.se

Rydbo Föräldrarförening gm Sara Jägermo

Rydbo Föräldrarförening gm Sara Jägermo